SAMENWERKEN

Als illustrator zet ik jouw idee om in beeld. Daarbij is een fijne samenwerking en een resultaat om beide trots op te zijn van groot belang. Hoe verloopt onze samenwerking? Ik heb het voor je op een rijtje gezet.

"Ik ben dol op variatie. Ieder project is anders, en verdient een unieke aanpak"

Ieder project, groot of klein, verdient een unieke aanpak. Samen kijken we naar welke ideeën er al zijn, en hoe we deze het beste kunnen omzetten tot een mooi geheel. Heb je nog geen idee? Geen probleem. Ik ga maar al te graag aan de slag met het bedenken van een helder en fris concept. 

Wat ik maak en doe

Waar kun je mijn illustraties voor inzetten?

Boekcovers | (cover)illustraties voor kranten & tijdschriften | illustraties voor (kinder)boeken | muurtekeningen | illustraties voor bedrijven & social media | portretten | workshops- & lesgeven | cartoons | graphic novels

Hoe werkt het?

Hoe verloopt onze samenwerking?

Stap 1

Stuur me een mail

Ik hoor graag waarmee ik voor je aan de slag kan gaan! Het is voor mij handig om te weten wat voor soort werk ik voor je mag gaan maken, waarvoor het gebruikt gaat worden en voor wanneer het af moet zijn. Hoe meer details, hoe beter. 

Stap 2

Je ontangt de offerte

Wanneer ik voldoende informatie heb -wellicht is het handig om daar bijvoorbeeld over te bellen, of een afspraak in te plannen; net wat jij fijn vindt – maak ik een passende offerte. Die ontvang je per mail. Bij akkoord kunnen we zo snel mogelijk aan de slag gaan! 

Stap 3

Schetsen & brainstormen

Aan de hand van jouw wensen en/of ideeën (of juist helemaal vanaf 0) ga ik aan de slag met brainstormen, onderzoeken en schetsen. Mijn bevindingen stuur ik je toe, waarna ik de feedback die je daarop geeft toepas op een set nieuwe schetsen. 

Stap 4

Uitwerken

Het leukste! Tijdens dit proces komen de ideeën pas echt tot leven. Wanneer jij tevreden bent met de schetsen, kan ik deze gaan uitwerken tot definitieve beelden. Afhankelijk van waar het werk voor bedoeld is, lever ik de bestanden in de juiste manieren aan. 

Professioneel

Tijdens onze samenwerking kun je er zeker van zijn dat alles, van schets tot aanlevering, op een professionele manier gebeurt. Ik communiceer duidelijk over wat ik doe, wanneer het werk af is en ik verwerk jouw feedback met precisie. 

Ervaren

Door mijn ervaring als freelance illustrator voor verschillende opdrachtgevers, waaronder kranten en tijdschriften, weet ik goed om te gaan met strakke deadlines, het verwerken van feedback en verschillende soorten media. Zo kan ik niet alleen je illustraties maken, maar ook de volledige vormgeving en layout voor bijvoorbeeld je flyer, geboortekaartje, boek(je) etc.

Nieuwsgierig

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, is mijn motto. 

Ben je nieuwsgierig geworden?