ONTWERP

ontwerp • huisstijl  • cover • productontwerp

Spreekt mijn illustratiestijl je aan het heb je iets voor ogen voor bijvoorbeeld de cover van je CD, boek of ander tof project zoals de iconen op je website of illustraties in de breedste zin? Ik kijk graag samen naar jouw wensen en ideeën en hoe we die het beste op papier kunnen zetten. We werken samen naar een mooi eindresultaat.

Bekijk hieronder recente projecten voor o.a. Noten Grafmonumenten en SBBN.

Noten Grafmonumenten is een steenhouwer die zich richt op deskundigheid, vertrouwen en betrokkenheid. Samen met Noten Grafmonumenten heb ik een huisstijl ontworpen die professionaliteit, rust en vertrouwen uitstraalt.

De illustraties hebben een samenhangend thema: handen. Deze staan voor iemand met open armen ontvangen, iemand helpen of juist de weg leiden, opvangen en begroeten. Door de handen overal terug te laten komen ontstaat een herkenbaar en rustig geheel.

Bekijk de website. 

Previous
Next

De kleurplaat is de nieuwste EP van de muziekgroep Studenten Bigband Nijmegen (SBBN). Op 12 april 2021 is de Kleurplaat gereleased en daarbij ook de illustratie die ik in samenwerking maakte voor de CD-hoes. 

Met dank aan Marieke van Dijk en Cas Visser 

Previous
Next
(Mock-up van tijdens het maakproces)
(Mock-up van tijdens het maakproces)
Previous
Next
error: Je kunt niks kopiëren van mijn site.