Selectie van illustraties voor het Eindhovens Dagblad (2021-2022)

Overlast buren

Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. Overlastgevers in de buurt moeten sneller kunnen worden aangepakt om omwonenden te beschermen, vindt de burgemeester van Gemert-Bakel. Hij krijgt bijval van ambtgenoten in de regio. (Tekst: Vanda van der Kooi) Lees hier.

Uit huis

Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. Huurders die in de fout gaan met drugs, worden zonder aarzeling uit huis geplaatst.

Gemeente verkiezingen

Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. Gekozen worden als raadslid tijdens de gemeenteverkiezingen is een hele rollercoaster: dan wordt je het wel, dan ineens weer niet, dan misschien toch wel weer, en vervolgens grijp je toch weer mis. 

1 melding

Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. De GGD hield onderzoeksresultaten jarenlang voor zich. Zo was er in 2021 maar melding van 1 calamiteit, klopt dat? 

verkiezingen

Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. De meest voorkomende thema’s deze verkiezingen: wonen, veiligheid en het klimaat.

Uitvaart

Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. Illustratie voor het Eindhovens Dagblad. Jong overleden en niet voor uitvaart verzekerd? Dan kan Crowdfunding soelaas bieden.